Nieuwsberichten

4e groep 2017 gestart

Jongeren van Zuid

Op maandag 23 oktober jl. is de 4e groep van 2017 in Zuid gestart met de training Citysteward, met/voor jongeren uit de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Charlois. Gedurende 6 weken wordt de deelnemers het WerkSkillsTraject ‘De Training Citysteward’ aangeboden; waarmee zij zich kunnen ontwikkelen en hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Lees verder
zaterdag 28 oktober

Aanmelden voor nieuwe groep kan NU!

Start 04-09-2017

Op maandag 4 september 2017 starten we weer met de werkskillstraining Citysteward voor jongeren uit de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Charlois. Aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten met aansluitend een persoonlijk intakegesprek kan NU via aanmelden@citysteward.nl

Lees verder
donderdag 27 juli

Vacatures van onze werkgevers

Kansen voor onze jongeren

We hebben op dit moment veel kansen in de techniek en logistiek bij de aan ons verbonden werkgevers; op het dak (leerling-dakdekkers, grindspuiters), logistiek (productie/loods), (leerling-)timmermannen, flaggers, daksiolatie (binnenkant zolder), spouwisolatie en vloerisolatie, koeriers/bezorgers, sjouwers, aan- en afhoekers). En verder wisselend aanbod. 

Lees verder
dinsdag 30 mei

Derde groep 2017

Op korte termijn starten we weer met de training Citysteward voor jongeren uit de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Charlois. Jongeren kunnen nu aangemeld worden (of zichzelf aanmelden) via j.bourquin@citysteward.nl (naam, adres, BSN, geboortedatum, telefoonnummer, mailadres, achtergrondinfo). 

Lees verder
maandag 29 mei

Eerste 2 groepen 2017

18.0 en 19.0

Op maandag 27 februari en dinsdag 18 april 2017 startten de eerste 2 trainingen van 2017 voor jongeren uit de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Charlois. Gedurende 6 weken werd de deelnemers de WerkSkillsTraining Citysteward aangeboden. 

 

Lees verder
zondag 7 mei

Fijne Feestdagen!

Wij wensen iedereen namens ons team en onze jongeren hele fijne feestdagen en een goed & succesvol 2017!

Lees verder
za 24 dec 2016