Nieuwsbericht

Nieuwe groep van start!

Start 4 juni 2018

Op maandag 4 juni a.s. start weer een nieuw Certificaten- & WerkSkillsTraject van Citysteward, voor jongeren uit de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Charlois. Je kunt NU aanmelden via aanmelden@citysteward.nl

Het accent ligt op certificaten en werk. Nieuw is de combinatie van certificaten; er is kans op een keuze uit 2: VCA/Vorkheftruck/BHV, waarbij we kijken naar wat past bij mogelijkheden, branchekeuze en wensen van de deelnemer. En uiteraard naar inzet en aanwezigheid. 

We gaan tijdens de training met de jongeren op zoek naar hun competenties & vaardigheden (individuele gesprekken & coaching) en kijken wat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. Zo worden persoonlijke doelen bepaald waar we gedurende de trainings- en nazorgperiode mee aan de slag gaan.  

Meer info over de inhoud van de WerkSkillsTraining Citysteward staat hier: http://www.citysteward.nl/trainingscentrum/werk-en-lifeskills

Werk
We hebben de afgelopen jaren veel werkgevers aan ons weten te binden in de volgende sectoren: bouw, (haven)logistiek, beveiliging, productie, detailhandel, schoonmaak, zorg en horeca. Deelnemers gaan op bezoek bij bedrijven die te maken hebben met de sector waar ze in willen uitstromen. Werkgevers komen langs in De Arend om te vertellen over hun branche en vacatures.  

Motivatie
De eigen motivatie van de deelnemers is belangrijk; men moet gemotiveerd zijn om trainingen te volgen om aansluitend de stap te nemen naar de arbeidsmarkt (of terug naar school).

woensdag 23 mei 2018